Demo

Spletne strani

Oblikovanje in izdelovanje
Ste se odločili za vašo nevsakdanjo virtualno podobo? Unikatno oblikujemo spletne strani in jih prilagodimo vašim željam. Še tako neverjetne ideje uresničujemo in naredimo stran privlačno za širok krog obiskovalcev.


Registracija domen
Prvi korak pri ustvarjanju osebne virtualne podobe je registracija domene. Domena je ime vaše unikatne spletne strani, katero bodo uporabniki zapisali v iskalnik. Primer: Če se ukvarjate s potovanji, je lahko ime spletne stran www.vandrovec.si.
Pomagamo vam lahko s preverjanjem domene, lahko pa to storite tudi sami >>.


Spletno gostovanje
In kje boste gostovali z vašo spletno stranjo? Če še ne veste, kam bi shranili vaše datoteke za spletno stran, vam ponujamo preprosto rešitev na našem strežniku. Cene so navedene spodaj in že vsebujejo DDV.
Ponudba za pakete gostovanja na spletnem strežniku


Priprava in prevodi
Kaj pa besedila? Preprosto, tudi to lahko rešimo, ampak samo z vašo pomočjo. Ob zasnovi spletne strani pripravimo izvirna besedila in jih po želji prevedemo.


Vzdrževanje
Spletno stran smo postavili, sedaj pride pa na vrsto vzdrževanje. Naučimo vas osnovnega vzdrževanja (vpis novic, dodajanje galerije, osnovni popravki vsebin ...). Spletna stran je za uporabnike zanimiva, če se na njej nekaj dogaja. Za to v največji meri poskrbite sami z vašo ažurnostjo. Lahko pa vzdrževanje prepustite nam, vi samo pošiljate popravke. Ne pozabite, stran je aktualna, če vsaj enkrat na teden dodamo nekaj novega.


Optimizacija
Še ena stvar je zelo pomembna pri razvoju spletnih strani in to je optimizacija. Z optimizacijo dosežemo, da je vaša spletna stran vidna v spletnih iskalnikih. To pa še ni vse, pomembno je, da je stran med prvimi najdenimi na izbranih iskalnikih.


Spletne oglaševanje
Če boste želeli svojo spletno stran oglaševati na ostalih straneh, vam ponujamo izdelavo spletnih pasic - bannerjev. Dobra reklama je ključ do uspeha. Na voljo je več velikosti in formatov bannerjev, ki jih lahko pripravimo za vas. Seveda pa nudimo tudi ostale kreativne rešitve.


Reference
Oglejte si našo spletno stran z referencami.

Bookmakers bonuses with gbetting.co.uk click here

info@mediaattack.si

M: +386 31 693 600

Contact Us

© Vse pravice pridržane ©2010
Oblikovanje in izvedba: mountainattack.com
Gostovanje: mountainattack.com/Hostko

Powered by Warp Theme Framework