Demo

Video galerija 2012

 

...

 

 

 

Naslov: Vikend RR in Grč

Dolžina: 10:40

 

 

Naslov: Predstavitev športne zveze Velenje

Dolžina: 6:05

 

 

Naslov: Igra oblakov, sonca in senc v dolini Vrat

Dolžina: 1:59

 

 

Naslov: Pikina Velenjska mini avantura

V PIKASTEM mestu Velenje je v soboto, 22. 9., mrgolelo pik in pikic vsepovsod. Ampak tiste najbolj posebne in najbolj pogumne so se zbrale ob jezeru z namenom, da se podajo na pravo Pikino mini avanturo.

Dolžina: 11:25

 

 

Naslov: Voda za vse

Kajakaška zveza Slovenije nadaljuje s svojimi programi akcije Voda za vedno, s katerimi želi ozaveščati ter varovati naravno bogastvo in čistost slovenskih rek. Eden takšnih dni je bil tudi v Majšperku - Breg, kjer so rekreativci veslali po Dravinji.

Dolžina: 7:57

 

 

Naslov: 4. triatlon Velenje

4. triatlon Velenje. Sobota je bila namenjena predvsem rekreativcem, ki lahko izbirajo med različnimi disciplinami. Kot novost so letos v sobotni del (7. julij) dodali gorski trialton Golte. Nedelja pa je bila namenjena državnemu prvenstvu na olimpijski razdalji v triatlonu, ki od tekmovalcev zahteva 1500 m plavanja, 40 km kolesa in 10 km teka.

Dolžina: 18:15

 

 

Naslov: Sončni vzhod na Brani

Sončni vzhod na Brani.

 

 Naslov: Maraton Alpe

Kolesarji so se 1. julija na Maratonu Alpe že šestič podali na pot okoli Kamniško Savinjskih Alp. Start in cilj kolesarskega maratona je v Kamniku. Trasa Maratona Alpe je izredno slikovita. Pot, dolga 130 kilometrov in z 2000 metri skupne višine, pelje ob štirih alpski rekah in čez tri prelaze, ki so v zgodovini vedno tako ali drugače ločevali ljudi, jezike, kulture,.. Sedaj ta maraton znova povezuje pokrajine v dveh državah, Sloveniji in Avstriji. Na maratonu je startal tudi Jure s streetstepperjem. Oglejte si video.

 

Dolžina videa: 2:04

   

Naslov: Stanje duha

Lahko si predstavljamo kako so mojstri stare arhitekture pozorno poslušali "dihanje" zvoka v prostoru, ki so ga ustvarjali, kako zveni in odzvanja, na katerih mestih ga je več in kje manj, kako sevajo po prostoru alikvotni toni in odtenki zvočnih barv. Vse to je združil umetnik - lončar Igor Bahor. Oglejte si video.

Dolžina videa: 8:10

   

Naslov: Slovenska avantura

Junija letos se bo odvila že deseta zgodba z imenom Slovenska avantura - Adventure race Slovenia. Zgodba, ki poleg več sto premaganih kilometrov, neprespanih noči, nadčloveških naporov ter nezavidljivemu številu žuljev, govori predvsem o nepozabnih dogodivščinah, odkrivanju nedotaknjenih kotičkov Slovenije, okušanju sladkosti lastnih psihičnih in fizičnih zmožnostih ter tkanju jeklenih vezi med tistimi, ki so del nje. To je zgodba, ki jo pišejo tisti, ki si upajo… premagati samega sebe.

Dolžina videa: 24:45

   

Naslov: Kick Avantura

V soboto, 26. 5. 2012, so se ob Velenjskem jezeru zbrali nagrajenci enomesečne nagradne igre Radia Si, ki so svojim srečnežem ponudili čisto pravo avanturo. Ekipa Adventure race Slovenia je pripravila mini izvedbo kraljevske različice, ki bo na sporedu že čez manj kot mesec dni. Sprva rahlo zadržani in strahoma so se ekipe po 2 podale na približno 20 km dolgo progo, ki je bila sestavljena iz teka, rolanja, kolesarjenja, jamarstva, skikanja ter veslanja. Okusili so sladkosti in lepote, ki jih ponuja takšna avantura in večino njih si je zaželela tudi tiste ta prave. ARS bodo letos spremljali še od daleč, zmagovalca pa se bosta vsekakor pridružila ostalim avanturistom jeseni na Velenjski mestni avanturi. Nekaj utrinkov si lahko ogledate v kratkem filmu.

Dolžina videa: 5:36

     

Naslov: Lončarjev ples

To doživetje, hkratno zlitje vseh petih zaznavanj je bistvo projekta in cilj dogodka. Končni izdelek ni najpomembnejši, ker je le še eden, zadnji element v ciklu dogajanja. Pravo zadovoljstvo in izpolnitev doživljamo samo hodeč in čuteč na poti nastajanja novih in novih izzivov.

Dolžina videa: 14:28

     

Naslov: Škalska liga ka te briga

Pripravili smo najavo za Škalsko ligo - šaljivo taborniško tekmovanje.

Dolžina najave: 5:39

     

Naslov: ARS 2012

Pripravili smo najavo za Adventure race Slovenia 2012

Dolžina najave: 1:29

     

Naslov: 3. Humarjev memorjal Malčca

Pripravili smo najavo za 3. Humarjev memorial.

Dolžina najave: 1:01

     

Naslov: Slovenian adventure race team

Naročnik: SART

Pripravili smo reportažo o Slovenski pustolovski ekipi.

Dolžina reportaže: 7:13

Andreja, Rajko, Klemen, Matej, Tilen s še nekoliko medlimi očmi ob 5. uri zjutraj pripravljamo še zadnje malenkosti pred štartom skupnega treninga. Tokrat štajerski konec, Velenje z okolico. Več na http://www.sloarteam.com.

 

 

     

Naslov: Mini avantura v Velenju

Naročnik: Adventure race Slovenija

Pripravili smo reportažo za 1. Turnir v hokeju na ledu.

Dolžina reportaže: 6:23

Izvedba četrte ZIMSKE MINI AVANTURE je bila namenjena otrokom med 5. in 12. letom ter enemu polnoletnemu spremljevalcu. Gre za igrivo pustolovščino, polno avanturističnih izzivov in presenečenj na snegu, kjer so bili na preizkušnji zmožnost, vzdržljivost in iznajdljivost otrok. Vsi otroci so bili na cilju nagrajeni z zlato medaljo, saj je zmaga že to, da premagajo progo. Pripravili smo tudi reportažo.

     

Naslov: 1. Turnir v hokeju na ledu

Naročnik: Hokejski klub Velenje

Pripravili smo reportažo za 1. Turnir v hokeju na ledu.

Dolžina reportaže: 13:29

V petek, 17. februarja 2012 je od 17.00 do 22.00 ure v letnem kinu ob Škalskem jezeru potekal Hokejski turnir. Turnir je organiziral Hokejski klub Velenje s soorganizatorji (Mladinski center Velenje, Šaleški študentski klub, Zavod mladine Šaleške doline). Igralo se je 3:3 na majhne gole. Na ledu je igre sodil sodnik, igralo se 2 X 8 min, po potrebi podaljšek 1 X 2 min, če zmagovalca ni, sledijo streli na gol! Večer poln navijanja, drsanja in hitre igre.

 

Bookmakers bonuses with gbetting.co.uk click here

info@mediaattack.si

M: +386 31 693 600

Contact Us

© Vse pravice pridržane ©2010
Oblikovanje in izvedba: mountainattack.com
Gostovanje: mountainattack.com/Hostko

Powered by Warp Theme Framework